romaversitas.org.mk

Конкурси

Повик за доставување на понуди од хотели

Здружението на граѓани „РОМАВЕРЗИТАС“за потребите на проектот „Зголемување на пристапот и учеството на студенти Роми во образованието и транзиција на пазарот на труд“, го доставува следниот ПОВИК за доставување на понуди од хотели.

Здружението на граѓани Ромаверзитас е партнерска организација на Ромскиот едукативен фонд во Будимпешта (РЕФ) и како таква е назначена за учество во регионалниот проект "Зголемени можности за образование на студенти Роми и млади Роми во Западен Балкан и Турција", финансиран од Европската Унија.

Baranje-za-ponudi-od-hoteli.pdf

Formular-za-ponuda.docx

Izjava.docx

Донатори

Соработници

Видео